Autoilijan luotettu kumppani Vantaalla.

Soita: 09 878 7580

Nuolitie 1 01740 VANTAA

Ota yhteyttä

Lähetä kysymyksesi autokorjaamopalveluistamme! Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

St1 Vantaa Voutila
Nuolitie 1
01740 VANTAA

Y-tunnus: 0520283-2
Puh: 09 878 7580

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

St1 Vantaa Voutila:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

St1 Vantaa Voutila

St1 Vantaa Voutila on autoilijan luotettu kumppani. Tarjoamme erittäin monipuoliset autokorjaamopalvelut. Voit myös tuoda renkaasi meille kausisäilytykseen, nauttia kahvikupillisen kahvilassamme tai nauttia maukkaista annoksista. Tervetuloa!

ST1 Vantaa Voutila
Nuolitie 1
01740 VANTAA

Aukioloajat

Myymälä


Ma-Pe 5.00-21.00
La 7.00-16.00
Su Suljettu

p. 09-8787580

Kahvio

Ma avataan klo 3.00 ja pe suljetaan klo 21.00
Viikolla on 24H.
La 06.00-15.00 (17.8.2019 alkaen)
Su Suljettu

p. 0400-511512

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa